Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Una Mallorca compromesa amb la sostenibilitat es presenta a la fira IFTM de París

Una Mallorca compromesa amb la sostenibilitat es presenta a la fira IFTM de París

(20/09/2022)

Ahir es va fer una presentació als mitjans de comunicació i a representants del sector turístic francès.

Mallorca és present aquesta setmana a la fira B2B IFTM Top Resa, trobada de referència del sector turístic francès que se celebra del 20 el 23 de setembre a París. La directora insular de Promoció Turística del Consell de Mallorca, Lucía Escribano, encapçala la representació de l'illa desplaçada fins a la capital francesa.

Previ a l'inici de la fira, el dilluns 19 de setembre es va dur a terme una presentació als mitjans de comunicació i a representants del sector turístic francès. L'objectiu, destacar les mesures posades en marxa a l'illa per consolidar la seva condició com a destinació sostenible, tant des de la perspectiva mediambiental, com social i econòmica.

Així, la directora insular ha destacat les principals iniciatives que s'estan duent a terme, destacant l'Impost sobre el Turisme Sostenible (ITS), la Llei de residus i terres contaminats; la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica; el Pla director de Mobilitat Sectorial; el Decret-Llei contra l'excés de turisme; el Pla d'Intervenció d'Àrees Turístiques a Mallorca (PIAT); o la creació de l'Observatori de Turisme Sostenible de Mallorca.

Es pot destacar l'interès mostrat per la presentació, duta a terme a la seu de l'Oficina de Turespaña a París i que ha comptat amb una trentena d’assistents. Els participants van realitzar múltiples preguntes sobre l'aplicació de les mesures, i van mostrar el seu interès per les accions de coordinació amb el sector turístic perquè les diferents estratègies puguin ser aplicades i es la totalitat del sector.

Top Resa

La fira IFTM Top Resa que comença avui és un dels esdeveniments turístics europeus més destacats i amplis pel que fa a turisme de lleure, de negocis i d'esdeveniments.

Mallorca, que compta amb espai propi dins de l'estand de Turespaña, explica durant aquests dies les seves propostes més interessants per al visitant que busca una destinació sostenible i responsable, tant per al turista com per al resident.

Així, entre els principals atractius que es destaquen aquests dies a la fira es troben les rutes senderistes, les visites a entorns naturals i culturals, o les propostes de turisme activoesportiu.

A més de l'atenció informativa a totes les persones que estan assistint IFTM, la delegació de l'illa està duent a terme una intensa agenda de reunions amb algunes de les empreses turístiques amb més implantació a França.