Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Una representació de la ciutat d’Inca convida la corporació del Consell de Mallorca al Dijous Bo

Una representació de la ciutat d’Inca convida la corporació del Consell de Mallorca al Dijous Bo

(10/11/2016)

El president del Consell i el batle d’Inca han escenificat la convidada davant tota la corporació del Consell i la comitiva de la capital del Raiguer que s’ha traslladat fins a la institució insular

Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, ha rebut en nom de la corporació insular una representació de l’ajuntament i els comerciants d’Inca. L’acte s’ha fet durant un recés del ple ordinari mensual i ha servit perquè el batle de la capital del Raiguer Virgilio Moreno escenificàs la convidada per part de la ciutat a tot el poble de Mallorca a l’edició d’enguany del Dijous Bo.

 

Han acompanyat al batle Moreno, Antonia Maria Sabater regidora de Fires i Dijous Bo; Pep Nicolau Parra president de l'Associació de Comerciants i restauradors d'Inca; Aurora Coll presidenta d'AFACA; un representant de la cooperativa pagesa d'Inca i tres tinents de batle de la ciutat.

 

Ensenyat ha destacat “hem volgut que les autoritats d’Inca i els comerciants entrassin al ple perquè conviden al Dijous Bo als representats el poble de Mallorca”. El president del Consell també ha destacat que “el tercer dijous de novembre la capital de Mallorca deixa de ser Palma per un dia i es converteix en Inca”.

 

La comitiva inquera ha lliurat al Consell un exemplar emmarcat del cartell de la fira del Dijous Bo d’enguany i una senalla amb productes que es poden trobar al mercat setmanal d’Inca cada dijous.