Acte pel 5è aniversari del Servei d'Atenció Integral a Domicili (SAID)

Acte pel 5è aniversari del Servei d'Atenció Integral a Domicili (SAID)

10/02/2023
17:45

Teatre de Lloseta. Carrer es Pou Nou, 1. Lloseta. 

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la consellera de Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Sofia Alonso, assisteix a l’acte «L’Ajuda Invisible. SAID, 5 anys Al Teu Costat. Teixint Comunitats Protectores», que commemora els cinc anys de la posada en funcionament del Servei d’Atenció Integral a Domicili. 

Hi assistirà part de l’equip de govern del Consell de Mallorca, el director general de Dependència del Govern de les Illes Balears, Gori Molina, el batle de Lloseta així com part de l’equip directiu de l’IMAS i regidors i tècnics en Serveis Socials de diferents consistoris dels municipis de Mallorca. 

Durant l’acte es presentarà la campanya institucional i el documental «L’Ajuda Invisible», protagonitzats per persones usuàries, professionals i familiars d’aquest recurs destinat a persones amb dependència que va començar com a experiència pilot al maig de 2017 i que ja s'ha estès a 39 municipis de l'illa. Posteriorment tots ells participaran a una taula rodona i es farà un reconeixement a tota la plantilla que l’integra.