Previsions del Consell (dilluns 21 d'octubre)

21-10-2019 / 00.00 h

Dilluns 21 d'octubre

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, assisteix a la inauguració del nou hostpital de Sant Joan de Dèu (Inca)

A les 12.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, donarà la benvinguda a la Jornada d'intercanvi d'iniciatives de valorització econòmica del patrimoni de la pedra a l'illa de Mallorca (Sala FELIB. Llar de la Joventut. Palma)

A les 12.30 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, acompanyat per tot l'equip directiu de l'IMAS, visita el centre comarcal de l'IMAS a Inca (Avinguda General Luque, 223. Palma)

A les 13.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, visiten el Museu de Mallorca (c/ de la Portella, 5. Palma)

A les 18.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esport, Andreu Serra, assisteixen a l'acte de reconeixament a esportistes 2019 (Auditori de Porreres. c/ Cerdà, 21. Porreres)