Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca organitza el betlem vivent de la Misericòrdia després de 10 anys

El Consell de Mallorca organitza el betlem vivent de la Misericòrdia després de 10 anys

(30/11/2023)

Les persones que vulguin formar part de la recreació es poden inscriure, fins aquest diumenge, enviant un correu a culturamallorca@conselldemallorca.net

El Consell de Mallorca organitza, després de 10 anys sense realitzar-se, el betlem vivent de la Misericòrdia. El jardí del centre cultural acollirà, el dissabte, 16 de desembre, de 17.30 a 21 hores, aquesta recreació de la mà d’actors i animals de Natura Parc, com ovelles, gallines i porcs. 

Hi haurà un recorregut amb diferents paradetes mallorquines, entre elles cosidores, matanceres i matalassers, a més de pastors, un naixement, els reis mags d’orient i un mercadet. La jornada estarà ambientada amb música: participarà el cor de petitons del Teatre Principal i també s’interpretarà el cant de la sibil·la. 

Les persones que vulguin participar i formar part de la recreació es poden inscriure, fins al diumenge, 3 de desembre, enviant un correu a culturamallorca@conselldemallorca.net. Els participants, que poden ser de totes les edats, hauran de dur indumentària de pagès o també existeix la possibilitat de venir sense cap indumentària i formar part del seguici reial. S’ha organitzat una reunió informativa per les persones interessades el dilluns, 4 de desembre, a les 19.30 hores, al saló d’actes del Centre Cultural la Misericòrdia.