Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (18 de desembre)

18-12-2018 / 00.00 h

Dimarts 18 de desembre

 

A les 9.15 hores. Reunió de la Comissió Insular de Patrimoni Històric (Sala de juntes del Centre Cultural la Misericòrdia, Palma).

 

A les 11.30 hores. El president Miquel Ensenyat; el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència Jesús Jurado; el batle de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera i l'artista i creador del projecte Stolpeinsteine, Gunter Demnig col•locaran les Pedra de la Memòria en honor al batle republicà, Emili Darder Cànaves i el president de la Diputació Jaume Garcias Obrador. (Seu del Consell de Mallorca. C/Palau Reial, n1, Palma)

 

A les 13.30 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix al Patronat de la Fundació Teatre Principal d’Inca (Sala de plens de l’Ajuntament d’Inca).

 

A les 17.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles presideix el Patronat de la Fundació Mallorca Literària (Sala de Comissions del Centre Cultural la Misericòrdia, Palma).

¿¿¿¿¿¿¿