Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (19 de desembre)

19-12-2018 / 00.00 h

Dimecres 19 de desembre


A les 09.30 hores Reunió del Consell de Direcció de l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca (Llar de la Infància. c/ General Riera, 113. Palma)


A les 10.30 hores. Reunió de la Comssió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme (Llar de la Infància. c/ General Riera, 113. Palma)


A les 11.00 hores. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el batle de Palma, Antoni Noguera i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, signen el conveni de col·laboració per dur actuacions d'inversions (Sala de reunios. Ajuntament de Palma)


A les 11.30 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el director insular de Presidència i Relacions Institucionals, Marc Herrera presenten els actes de la Diada de Mallorca (Sala de premsa del Consell de Mallorca. C/ Palau Reial, n1, Palma)


A les 11.30 hores. La directora insular de Patrimoni, Kika Coll dona a conèixer les actuacions que s’impulsen actualment des de Patrimoni del Consell entorn al cant de la Sibil·la (Sala de premsa del Centre Cultural la Misericòrdia, Palma)


A les 20.00 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix al Festival de Nadales de cases i centres regionals de les Illes Balears (Teatre Principal. Palma)