Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (28 de febrer)

28-02-2020 / 00.00 h

Divendres 28 de febrer

A les 10.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot,  visita l'Ajuntament de Sa Pobla (Plaça de la Constitució 1, Sa Pobla)

A les 10.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle d‘Escorca, Antoni Solivellas, a l’ajuntament del municipi (plaça Peregrins, 9)

A les 11.00 hores. Reunió de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme (Sala de juntes de l’edifici “Llar de la Infància”, carrer General Riera, 113)

A les 11.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en la presentació de la 7ena Trobada Internacional de Tir de Fona  (Sala d'actes de La Misericòrdia)

A les 12.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Pollença, Bartomeu Cifre, a l’ajuntament del municipi (Carrer Calvari, 2)

A les 17.00 hores. La presidenta Catalina Cladera assisteix a la visita teatralitzada al Palau del Consell (c/ Palau Reial, 1. Palma)