Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (Cap de setmana)

14-12-2019 / 00.00 h


Dissabte 14 de desembre

A les 11.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la inauguració del nou Parc Ferroviari i Museu de Balears (Marratxí)

A les 11.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la II Festa de l'Esport de Montuïri al Pavelló Es Revolt (Crta. Montuïri-Lloret)

A les 13.30 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, assisteix al dinar de Nadal de les associacions de Persones Majors de la Part Forana (Binicomprat. Algaida)

A les 20.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a l’espectacle “Jauría” (Teatre Principal de Palma)

Diumenge 15 de desembre

A les 19.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix al partit de bàsquet entre B the travel brand Mallorca i Leche Rio Breogan al Palau d'Esports de Son Moix (c/ Camí de la Vileta, 40)

A les 19:00. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la presentació del llibre “La repressió feixista a Mallorca durant la Guerra Civil i la postguerra (1936 - 1945) de Tomeu Garí (Auditori Porreres)