Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Fundació Mallorca Turisme patrocina els Premis Essentially que distingeixen destacades iniciatives en turisme de luxe

La Fundació Mallorca Turisme patrocina els Premis Essentially que distingeixen destacades iniciatives en turisme de luxe

(07/09/2020)

Els nominats de la tercera edició dels Premis Essentially Mallorca, que tindrà lloc dijous que ve 24 de setembre a la Finca Biniagual, ja han estat seleccionats en el transcurs d’una reunió celebrada entre els responsables de la Fundació Mallorca Turisme (FMT) del Consell de Mallorca i els de l’entitat organitzadora, Essentially Mallorca.

Els finalistes es donaran a conèixer en el lliurament de la III edició dels premis dijous que ve 24 de setembre, en el transcurs d'un esdeveniment que compta amb el patrocini de la FMT i que se celebrarà a porta tancada per les indicacions sanitàries actuals.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha destacat la importància «d’ impulsar el producte turístic del luxe per consolidar Mallorca com a destí de qualitat». En la presentació, on també han estat presents la directora insular de Turisme del Consell de Mallorca, Lucía Escribano, el Secretari del departament de turisme, Joan Gaspar Vallori i el director de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, s'ha destacat la importància de les sinergies entre l'associació Essentially Mallorca i la institució insular per al sector Premium.

Per altra banda, l'actual secretari de l'entitat convocant, Nicolás Ostrovsky, ha declarat que aquests premis, que arriben a la seva tercera edició, són «una acció per a reconèixer i premiar a les millors iniciatives relatives al turisme de luxe a l'illa. Tornem a celebrar l'edició, conformement a tres categories: millor luxe compromès, millor reflex de l'essència de Mallorca i millor ambaixador de luxe de Mallorca».

Un jurat format per professionals del sector serà l'encarregat de valorar les diferents candidatures:

• Jesús Cuartero, president de l'Associació Essentially Mallorca i Ceo Vanity Welcome
• Nicolás Ostrovsky, director general de Sa Torre Mallorca Resort
• Carol Cardero, directora de vendes i màrqueting de Torre de Canyamel Group
• Bernat Llobera, director d’ Arabella Golf Mallorca
• Toni Ferrer, Director de GPRO Valparaiso
• Anna Ketler, directora comercial de GPRO Valparaiso
• Samuel Álvarez, Director de Vendes de Cap Rocat
• Bel Oliver, OMT

En la primera categoria dels premis, al Millor Luxe Compromès, participen Celler Ca Arxatell, productora de vi cent per cent ecològic; i Fundació Save the med, entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la mar balear.

En la candidatura al Millor Reflex de l'Essència de Mallorca, competeixen Jardins de Alfàbia, històrics jardins situats a Sóller; Son Moragues, finca mallorquina que ha recuperat l'activitat agrícola i fabrica un excel·lent oli; i Mallorca Amenity, organització d'esdeveniments gastronòmics i turisme actiu amb forta arrel mallorquina.

Finalment, els nominats al Millor Ambaixador del Luxe de Mallorca són la Legends Cup, amb una trajectòria de molts d’anys reunint a Palma a esportistes de talla internacional en el món del tennis i Spain Passion, producció audiovisual dirigida al mercat xinès que a la qual es mostra Mallorca, juntament amb altres indrets d’Espanya.

​​​​​​​