Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell Executiu aprova la concessió de 298.000 euros d’ajuts per a projectes audiovisuals

El Consell Executiu aprova la concessió de 298.000 euros d’ajuts per a projectes audiovisuals

(21/10/2020)

Cultura impulsa així projectes cinematogràfics o audiovisuals i també l’organització de festivals, mostres i cicles de cinema.

El Consell Executiu ha aprovat avui concedir, en el marc de la convocatòria d’ajuts de minimis 2020 per donar suport a la realització de projectes cinematogràfics o audiovisuals i a l’organització de festivals, mostres o cicles de cinema, la quantitat total de 298.000 euros a diferents projectes que dinamitzen el sector.

S’han beneficiat d’aquesta convocatòria de subvencions cinc projectes de producció de curtmetratges i dotze de producció pròpia de documentals, a més de set guions. Així mateix, rebran subvencions tres projectes de festivals amb un pressupost superior a 60.000 euros i quatre festivals de pressupost inferior a aquesta quantitat. 
     
La convocatòria d’aquestes subvencions es va publicar en el BOIB del 7 de març d’enguany i una comissió avaluadora específica per a aquests ajuts ha estat l’encarregada d’examinar les sol•licituds i de baremar els projectes presentats per concedir les subvencions.