Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca aporta 150.000 euros per a la producció de “El ventre del mar”, el pròxim llargmetratge d’Agustí Villaronga

El Consell de Mallorca aporta 150.000 euros per a la producció de “El ventre del mar”, el pròxim llargmetratge d’Agustí Villaronga

(21/07/2020)

La presidenta Cladera i la vicepresidenta Busquets s’han reunit amb el director de cinema mallorquí i representants de les productores del film

La Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca ha arribat a un acord de patrocini amb les productores La Perifèrica Produccions i Testamento, mitjançant el qual la institució insular participarà en el pròxim llargmetratge del director mallorquí Agustí Villaronga, “El ventre del mar”, amb una aportació de 150.000 euros a aquest projecte audiovisual.

Així ho han explicat avui la presidenta del Consell, Catalina Cladera, i Agustí Villaronga, després de mantenir una reunió a la seu de Palau Reial, juntament amb la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i els representants de les dues productes que impulsen el projecte, Xesc Mulet (La Perifèrica Produccions) i Javier Pérez-Santana (Testamento).

«És un orgull tenir un cineasta com Villaronga, mallorquí de renom internacional, que vulgui venir a fer feina a Mallorca i que amb la seva creació promocioni l’illa en tots els sentits i la doni a conèixer per tot el món» ha apuntat la Presidenta Cladera. «Donar suport a un mallorquí que fa cultura, en un moment com l’actual, és una oportunitat que com a institució no podem deixar passar», ha expressat la vicepresidenta Bel Busquets.

L’acord s’emmarca en la política de suport a grans esdeveniments esportius, musicals o culturals, com a mecanisme de promoció de la imatge de Mallorca. En aquest cas, el suport a la producció del nou projecte audiovisual de Villaronga segueix la línia de reforç d’iniciatives del sector audiovisual de Mallorca que el Consell de Mallorca ja du a terme a través del Departament de Turisme i Esports i de la Mallorca Film Commission.

Dins aquesta línia de suport a la celebració de grans esdeveniments a través del patrocini, la Fundació Mallorca Turisme també impulsa durant l’any 2020 iniciatives com l’Atlàntida Film Festival, el Mallorca Live festival, o esdeveniments esportius com la Challenge ciclista Volta a Mallorca o la Mallorca 312, entre d’altres. Es tracta de projectes amb un important potencial de promoció de la imatge de Mallorca per la seva difusió interès, i que també generen un potencial econòmic de retorn mitjançant la generació de llocs de feina directes i indirectes que impliquen.

  • ​​​​​​​