Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Acaba el IX Circuit de Curses a la Serra de Tramuntana amb una participació de 2.500 persones

Acaba el IX Circuit de Curses a la Serra de Tramuntana amb una participació de 2.500 persones

(22/12/2022)

Enguany s’hi han incorporat els municipis d'Alaró, Andratx, Banyalbufar i Puigpunyent, dos dels quals s’han estrenat en el circuit

L’any de curses del Consell de Mallorca ha arribat a la seva fi amb un increment notable de la participació. El IX Circuit de Curses a la Serra de Tramuntana ha arribat el 2022 a 10 municipis i a 2.500 persones, un 60% més que l’any anterior. Es tracta d'una xifra rècord en la seva història, tenint en compte que l’any passat hi participaren 1.500 persones i, en els anys anteriors, amb la pandèmia, menys de la meitat. 

Aquest programa del Consell de Mallorca, organitzat per la Direcció Insular d’Esports i el Consorci Serra de Tramuntana i patrocinat per la marca Tribe, que premia els participants de totes les curses, es consolida en la novena edició. Enguany s'ha arribat a deu municipis: Mancor de la Vall, Calvià (Galatzó), Lluc, Campanet (ses Fonts Ufanes), Valldemossa, Fornalutx i a quatre pobles de nova incorporació, que són Alaró (casa de colònies s’Olivaret), Andratx (Sant Elm), Banyalbufar i Puigpunyent.

Les curses són un dels programes més demandants de l’esport en edat escolar i permet fer promoció esportiva en espais no convencionals i integrar, així, exercici i natura. Són curses escalonades per categories, que van des dels zero anys fins a l’edat adulta, en recorreguts de 150 metres per als participants més petits i fins a 4.500 metres per als adults. Tot això en un ambient no competitiu, que promou l’esport en família i hàbits saludables des de la base.

Vídeos

Resum Curses Tramuntana 2022