Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Arranca el VII Festival Internacional de Música Antiga de Caimari

Arranca el VII Festival Internacional de Música Antiga de Caimari

(15/09/2017)

El primer concert tindrà lloc aquest dissabte, 16 de setembre, a l’Església Vella de Caimari on actuarà un dels més importants intèrprets de viola da gamba del món, Fahmi Alqhai, que estrenarà el seu programa Bach. El Festival compta amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

La setena edició del Festival Internacional de Música Antiga de Caimari arranca aquest dissabte amb una programa de cinc concerts que es duran a terme entre el 16 de setembre i el 9 de desembre. Tots ells se celebraran a l’Església Vella de Caimari, tret del concert d’orgue del 21 d’octubre que tindrà lloc a la Parròquia de Santa Maria La Major d’Inca.

 

Dirigit a un públic divers amb gust per la música antiga, el Festival compta enguany amb intèrprets referents a nivell mundial com és el cas de Fahmi Alqhai (viola da gamba) i Lorenzo Ghielmi (clavicèmbal). En aquesta edició els concerts giren entorn a Johann Sebastian Bach, compositor barroc i “gran referent musical més enllà de l’espai temporal que li va tocar viure”, en paraules de l’organista Tomeu Seguí.

 

El Festival Internacional de Música Antiga de Caimari compta amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, que aporta 10.000€ a l’Ajuntament de Selva a través de la convocatòria de subvencions 2017 destinada a fomentar activitats culturals dels ajuntaments o dels organismes públics que en depenen.