Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Celebrity SB a les ordres de Tomeu Mascaró s'adjudica el VII Gran Premi d'Egües a la gran diada hípica 2015

Celebrity SB a les ordres de Tomeu Mascaró s'adjudica el VII Gran Premi d'Egües a la gran diada hípica 2015

(16/05/2015)

La prova especial per a nacionals de sis i més anys, el Premi Dart Hanover, ha estat per Tintin de S'Hort amb un temps d'1.16.4; mentre que Buzzing Buzzard, que ha registrat un temps 1.16.6, ha guanyat el Premi Diluvi, la prova reservada a nacionals de quatre i cinc anys

Son Pardo ha celebrat avui la primera jornada de la Gran Diada Hípica 2015. El programa esportiu ha començat a les 16.00 h, amb el VII Gran Premi d'Egües com a plat fort de la reunió, que s'ha adjudicat Tomeu Mascaró, amb Celebrity SB, marcant un temps d'1.18.4.

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, juntament amb el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, i el seu homòleg de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han estat els encarregats de lliurar el premi al guanyador.

La resta de carreres destacades del programa: la prova especial per a nacionals de sis i més anys, el Premi Dart Hanover, ha estat per Tintin de S'Hort, menat per Joan Fluxà, amb un temps d'1.16.4; mentre que Buzzing Buzzard, a les ordres de Joan Carles Rotger, i amb un temps 1.16.6, ha guanyat el Premi Diluvi, reservat a nacionals de quatre i cinc anys.

 

Exposició commemorativa del 50è aniversari de Son Pardo

Amb motiu de la celebració del 50è aniversari de Son Pardo, la consellera Catalina Soler acompanyada del president de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, i representants de la Federació Balear de Trot, encapçalats per Joan Llabata, han inaugurat, a l'inici de la jornada, una exposició commemorativa de l’hipòdrom. La mostra, que romandrà oberta al públic durant tot el cap de setmana, és un recull d’objectes, trofeus i fotografies que recorren el mig segle de vida de Son Pardo. 

Igualment, el públic que ha visitat l’hipòdrom ha tingut l’oportunitat de gaudir de la mostra dels dibuixos finalistes del concurs escolar 'Cavalls de trot', en el qual hi han participat 800 nins. 

Demà, a partir de les 10 hores, l'Hipòdrom de Son Pardo obrirà de nou les portes per tornar a viure una nova edició de la gran clàssica que, enguany, compleix 82 edicions. La jornada començarà amb l’obertura de la Fira de Productes Alimentaris i Artesans de les Illes, mentre que les proves esportives s’iniciaran a les 10.30 hores.

El programa dominical del matí, amb un total de set carreres, acollirà el Gran Premi Consell de Mallorca-Memorial Joan Verger Pocoví en homenatge a l’expresident de la institució insular. La carrera, una de les més importants del programa, es disputarà a les 12.10 h i comptarà amb la presència de la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler; el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez; el seu homòleg de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, així com familiars de Joan Verger.

L'horabaixa el programa esportiu es reprendrà a les 16.00 hores i arribarà al punt àlgid a les 18.40 hores, amb el Gran Premi Nacional 2015. La carrera més esperada del calendari trotó, dotada de 100.000 euros, la més gran de tot l’Estat per a cavalls de trot, tornarà a fer vibrar Son Pardo d’emoció davant els milers d’aficionats. Els actes preliminars començaran a partir de les 17.40 hores, amb la tradicional desfilada dels participants, encapçalada per la banda de música de Son Rapinya i la Policia Muntada de Palma.

* Podeu consultar el programa complet i tots els resultats de la jornada al web www.hipodromsonpardo.com.