Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cladera destaca els valors d'igualtat i superació de Virginia Torrecilla

Cladera destaca els valors d'igualtat i superació de Virginia Torrecilla

(30/12/2021)

El poliesportiu municipal de Son Servera ja llueix el nom de la futbolista mallorquina

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha participat en la inuguració del canvi de nom del poliesportiu municipal de Son Servera Es Pinaró i que ara es diu poliesportiu Virginia Torrecilla, en reconeixement de la futbolista serverina, que ha assisit a l'acte, acompanyada per la seva família.

"Son Servera i Mallorca estan d'enhorabona perquè una altra infraestructura esportiva duu el nom d'una dona, d'una mallorquina que és exemple de superació i de lluita, no sols en l'esport i en termes d'igualtat, sinó també en la manera d'afrontar una malalatia" ha expressat la presidenta Cladera, qui ha desitjat a Torrecilla una ràpida recuperació. "Tenim tots moltes ganes de tornar-te veure a la competició" ha dit. Cladera ha recordat la importància dels valors que fomenta l'esport i destacat el progrés social que implica tenir dones mallorquines com a grans referents esportius per als més joves, en aquest cas el futbol femení.

Durant l'acte, al qual ha assistit la batlessa de Son Servera, Natalia Troya i altres membres de la corporació municipal, Virginia Torrecilla ha agraït el reconeixement que suposa posar nom al poliesportiu del seu municipi, a on va créixer i iniciar la seva trajectòria esportiva.