Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell celebra el 10 aniversari Serra de Tramuntana amb un concert del grup LA a Lluc en què ha presentat el seu nou treball discogràfic

El Consell celebra el 10 aniversari Serra de Tramuntana amb un concert del grup LA a Lluc en què ha presentat el seu nou treball discogràfic

(26/06/2021)

La presidenta Cladera, la consellera de Territori i centenars de persones han assistit a l'actuació

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la consellera de Territori, Maria Antònia Garcías i unes 600 persones han assistit al concert del grup LA que ha presentat el seu darrer treball discogràfic titulat Evergreen Oak, a l'acolliment de Lluc. L'espectable forma part dels actes centrals del desè aniversari de la distinció de la Serra de Tramuntana per part de la Unesco com a patrimoni de la Humanitat.

L'actuació es va desenvolupar amb normalitat i es varen respectar les mesures de seguretat COVID establertes per sanitat en l'actual situació epidemiològica. L'espai es va adequar per mantenir les distàncies de seguretat i el públic va ser informat de les recomanacions sanitàries abans del concert. També es va convidar la gent a fer ús de la mascareta, tot i que ja no és obligatòria i a arribar una hora abans per facilitar l'organització de l'esdeveniment, tenint en compte les mesures de seguretat.

El concert era gratuït, però per accedir-hi era necessari, descarregar-se les entrades disponibles al web www.serradetramuntana.net, en la plataforma digital ticketib. Les invitacions es varen exhaurir en menys de 24 hores.

Per facilitar la mobilitat i la participació, l'arribada i la tornada al concert el Consell ha posat a disposició busos gratuïts que sortiren d'Inca i de Palma. Les places es podien reservar en el mateix moment que s'adquiria l'entrada i a la mateixa plataforma.

Acte central: 29 de juny

L'acte central tindrà lloc el 29 de juny, just el dia que fa 10 anys de la distinció de la Serra de Tramuntana per part de la Unesco. A més dels parlaments per part dels representants de les diferents institucions, per tancar l'acte hi haurà un concert de música clàssica a càrrec de la secció de corda de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que en l'esplanada de la Cartoixa de Valldemossa interpretarà dues peces de dos compositors mallorquins. "Quatre estacions a Mallorca" del compositor contemporani Joan Valent qui va fer aquest tema gràcies a un encàrrec del Consell de Mallorca, i el tema "La Serra de Tramuntana" del compositor Antoni Mairata. Aquesta peça pretén ser un cant a la Serra de Tramuntana.

A l'acte, que es transmetrà per streaming, es podrà veure també l'espot del desè aniversari que també ha estat utilitzat com a imatge promocional turística a FITUR i a través de Fundació Mallorca Turisme i mallorca.es, i que està traduït en 4 idiomes: anglès, alemany, francès i castellà.

Vídeos

10 aniversari Serra de Tramuntana amb un concert del grup LA