Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca col·labora en la final del Torneig Club de Dames del Trot

El Consell de Mallorca col·labora en la final del Torneig Club de Dames del Trot

(07/08/2019)

El Gran Premi, organitzat pel Club de Dames, se celebra el pròxim divendres a les 20.30 h a l’Hipòdrom Son Pardo.

El president de l’Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias, ha assistit a la presentació del Gran Premi Final de Les Dames del Trot, a la qual també han intervingut la presidenta del Club de Dames, Francisca Oliver, i els presidents de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata, i de la Fundació ASPANOB, Jaume Coll.

El Gran Premi Final Torneig Club de Dames del Trot tendrà lloc el divendres 9 d’agost a les 20.30 a l’Hipòdrom de Son Pardo, i és organitzat pel Club de Dames amb la col·laboració de la Federació Balear de Motociclisme i el Club motero Princesas del Asfalto, així com de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, que ofereix, un any més, l’Hipòdrom.

L’acte és la culminació del Torneig Anual que les dames han dut a terme els darrers mesos en diferents hipòdroms de Mallorca. A més, la recaptació de fons es destina a ASPANOB.

En aquesta setena edició s’enfrontaran el cavall Trebol, amb rècord mundial de victòries consecutives i diversos premis internacionals, i la reconeguda ciclista Maria Mora, Campiona Mundial de Fons a Oviedo, entre altres reconeixements.

L’esdeveniment també comptarà amb activitats infantils, un mercat artesanal, espectacle eqüestre, música i exposicions.