Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca garanteix la continuïtat de les activitats d'inserció dels usuaris de Can Gazà

El Consell de Mallorca garanteix la continuïtat de les activitats d'inserció dels usuaris de Can Gazà

(18/02/2015)

L'IMAS inclourà els tallers de Sa Casa Llarga dins el conjunt de serveis de la Xarxa d'Inclusió Social

La consellera de Benestar Social i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Catalina Cirer, ha visitat aquest matí Sa Casa Llarga per confirmar la continuïtat de les activitats que fins ara s'hi duen a terme per part de Can Gazà Institut contra l'Exclusió Social, i així ho ha comunicat al responsable de l'entitat, Jaume Santandreu.

 

Cirer ha explicat que aquests tallers s'integraran dins el conjunt de serveis de la Xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca, del que ja forma part el recurs residencial de Can Gazà per a persones en situació d'exclusió social amb malalties invalidants, des de finals del 2012. Fins que s'integrà dins la xarxa Can Gazà havia funcionat de forma autònoma.

 

D'aquesta manera i per tal de garantir la tasca social que es duu a terme a Sa Casa Llarga amb els usuaris de Can Gazà, des de l'IMAS es signarà amb l'entitat un contracte de serveis per al desenvolupament dels tallers de recuperació de roba, mobles i llibres. Així, segons ha explicat Cirer, s'aposta per “continuar amb la tasca integradora” que suposen aquestes activitats, “que dignifiquen les persones que les duen a terme, fomentant la seva possible integració, ja que els ajuden a recuperar els hàbits i ritmes de treball”.

 

Actualment, el Consell, a través de l'IMAS, té signat un contracte de serveis per al manteniment del recurs residencial Can Gazà, per valor de 30.000 euros anuals, en el marc de la seva Xarxa d'Inclusió, que té com a principal objectiu atendre el col·lectiu de persones en situació o risc d'exclusió social de Mallorca, mitjançat diferents serveis que van des dels recursos assistencials (Ca l'Ardiaca, Sa Placeta, Casa de Família, Alberg de Manacor) fins a serveis assistencials (UMES, Equip de valoració i suport) o serveis diürns (estades diürnes per a exreclosos amb o sense problemàtica de salut mental).