Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca inicia els tràmits per reforçar els cos de Bombers de Mallorca amb 33 places

El Consell de Mallorca inicia els tràmits per reforçar els cos de Bombers de Mallorca amb 33 places

(21/05/2015)

El Consell Executiu ha aprovat avui convocar 5 places per oposició, corresponents a la taxa de reposició d’efectius, i 28 noves places per mitjà de la creació d’un borsí d’interins

El Consell de Mallorca ha iniciat avui els tràmits per reforçar els cos de Bombers de Mallorca amb 33 places, mitjançant la convocatòria, aprovada avui pel Consell Executiu, de l’oferta pública de feina de 5 places per oposició, corresponents a la taxa de reposició d’efectius, a més de 28 noves places per mitjà de la creació d’un borsí d’interins. Així mateix, el Consell Executiu ha aprovat també el concurs de trasllats dels treballadors de Bombers de Mallorca entre els parcs gestionats per la institució insular.


El director insular de Funció Pública, Rafel Pons, ha explicat que l’oferta pública s’ha tramitat després de ser aprovada per unanimitat en la negociació duta a terme a la Mesa general de negociació conjunta del personal funcionari i del personal laboral del Consell de Mallorca.


El termini per presentar les sol·licituds a aquesta oferta pública de feina serà de quinze dies hàbils a partir de l’endemà d’haver-se publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Una vegada resolta la convocatòria, els 5 primers classificats passaran a ocupar una plaça com a funcionaris de carrera i la resta que hagin aprovat s’incorporaran directament al borsí per ocupar les 28 places interines.