Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca se suma als actes per celebrar l’1 de març

El Consell de Mallorca se suma als actes per celebrar l’1 de març

(21/02/2022)

La institució insular ha organitzat rutes teatralitzades i visites guiades al refugi antiaeri amb motiu del Dia de les Illes Balears.

El Consell de Mallorca se suma al programa d’actes per celebrar el Dia de les Illes Balears. Enguany, la institució insular ha organitzat dues activitats al voltant de la data que commemora el dia que va entrar en vigor l’Estat d’Autonomia.

Una de les activitats és “Mans enlaire!”. Una ruta teatralitzada dinàmica i en clau d’humor que té lloc al Palau del Consell de Mallorca i que està adreçada a tots els públics. Una obra de la companyia Ovnipresents per conèixer el Palau del Consell, que es representarà el dia 28 de febrer i el mateix 1 de març en tres sessions diferents, a les 16, a les 17 i a les 18 h.

D’altra banda, dins del programa d’actes del Dia de les Illes Balears hi ha la conferència, al saló de plens del Consell, «Els refugis antiaeris de Palma i la defensa passiva a Mallorca durant la Guerra Civil», conduïda per l’expert i investigador especialista, Bartomeu Fiol, qui explica la història dels refugis i el context en el qual es construïren. Posteriorment, en grups reduïts, es durà a terme la visita al refugi situat davall l’escala d’honor del Palau. Una activitat que es va organitzar per primera vegada el mes de desembre amb motiu de la Diada de Mallorca i que s’ha programat pel dia 25 de febrer, a les 18 hores i el dia 26 a les 10 hores.

Les entrades, que són gratuïtes, ja es poden adquirir a través de la plataforma Ticketib.

Per més informació sobre les visites treatralitzades, podeu fer clic aquí.

Per més informació sobre les visites al refugi antiaeri, podeu fer clic aquí.