Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell impulsa accions per desenvolupar el segment turístic LGTB+

El Consell impulsa accions per desenvolupar el segment turístic LGTB+

(20/07/2021)

La revista Shangay Voyager, líder per aquest col·lectiu, dedica la seva portada a Mallorca

Turisme del Consell impulsa noves accions per desenvolupar un dels segments turístics amb major projecció: el turisme LGTB+. A través del desenvolupament d’una estratègia específica, es vol treballar aquest perfil de turisme.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra; i la consellera de Presidència, Teresa Suàrez, han presentat una d’aquestes accions, el nou número de la revista Shangay Voyager amb el seu director Alfonso Llopart. En la seva edició d’estiu, aquesta publicació duu com a portada Mallorca i, en el seu interior, hi ha un reportatge de 9 pàgines, entre continguts i fotografies.

El conseller Serra ha destacat que aquesta acció té dues vessants: “per una banda, una acció concreta per a un col·lectiu que representa un important nínxol de mercat per a la nostra oferta turística; i per altra banda, un reforç dintre de la nostra campanya dirigida al mercat nacional, un dels principals objectius en aquesta temporada turística tan marcada per les condicions i limitacions en els desplaçaments”.

“Anar obrint la nostra illa a destinació per a un col·lectiu tan important com el de les persones LGTBI fa que ens mostrem com una destinació de persones tolerants i amb la capacitat de fer sentir tothom que són a un lloc segur i amigable”, ha expressat la consellera de Presidència, Teresa Suárez. “Pensàvem que era important donar aquest doble missatge, no només com una oportunitat econòmica i turística, sinó també una oportunitat com a societat, més avançada, més justa i més moderna”, ha conclòs.

El director de la revista, Alfonso Llopart, ha declarat que és la primera portada dedicada al turisme lèsbic: “Dintre del moviment hi ha així mateix discriminació. Es parla molt de la G, però hi ha més lletres”. A més a més, ha assenyalat: “El turisme lèsbic i, en general, el turisme LGTB+, es desenvoluparà encara més. Per a 2030 hi haurà 180 milions de persones LGTB+ viatjant anualment per tot el món, com també afirma l’OMT”. Llopart també ha destacat que “Mallorca sempre ha estat amigable amb la comunitat LGTBI+”.

Revista Shangay Voyager

Shangay Voyager és la revista de viatges més llegida pel col·lectiu LGTB+ i pertany al grup Shangay Media, líder en el segment LGTB+ espanyol i de parla hispana, amb més de 27 anys de trajectòria. Té una tirada de 85.000 exemplars, que es reparteixen gratuïtament a locals de tot Espanya, i l'edició digital té una mitjana de lectures o descàrregues de 150.000 exemplars. 

El reportatge també surt publicat en la seva web www.shangay.com, per la qual cosa la seva audiència total ronda el mig milió de lectors. 

Aquesta edició té la particularitat de ser la primera portada amb una parella de dones lesbianes en la portada, un dels sectors dins del segment de turisme LGTB+ amb més previsió de creixement.

Vídeos

Roda de premsa