Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell proposa treballar la consciència ambiental durant el confinament

El Consell proposa treballar la consciència ambiental durant el confinament

(24/03/2020)

El Consell ofereix vídeos i jocs interactius amb continguts d'Educació Ambiental

Aprendre com es separen les diferents fraccions de fems domèstics i poder demostrar amb un qüestionari tot el que has après. Recrear espais imaginaris de la Serra Tramuntana amb els seus oficis tradicionals o viatjar amb l'embarcació "Balear" per diferents indrets de Mallorca. Són algunes de les possibilitats que ofereixen diversos continguts i propostes que el departament insular de Sostenibilitat i Medi Ambient ha començat a penjar a les seves xarxes institucionals.

"Mallorca i totes les seves meravelles estaran esperant quan el confinament acabi. Aprofitem per prendre consciència en família de la importància de ser cada vegada més sostenibles en el nostre dia a dia. Aquests vídeos poden ajudar a complir aquest objectiu" ha manifestat la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot. L'equip d'Educació Ambiental ha adaptat part dels seus continguts i ha creat altres específics al voltant de les diferents matèries que són competència del departament insular.
La recollida selectiva és un dels objectes preferents d'aquesta campanya. Jocs com "El Boom dels Residus", un format clàssic de preguntes i respostes, donarà les claus per fer una correcta separació de residus a casa nostra.
"Totes i tots podem aprendre molt, especialment les més petites i petits. La cura del medi ambient ha de ser un objectiu social prioritari", ha remarcat Ribot.
El passat dissabte 21 el departament insular va penjar una peça audiovisual on s'explica com fer un reciclatge correcte dels nostres residus. El dilluns 23 va aparèixer un joc que reforça els coneixements al voltant d'aquest assumpte. Avui, dimecres 25, es podrà accedir al joc "El Boom dels Residus". El dimecres 1 d'abril tindrem l'oportunitat de passejar per la serra de Tramuntana amb "Trescant per la Serra", una recreació de paisatges i oficis tradicionals. Finalment, el dimarts 7 d'abril serà el moment de sortir a la mar amb la "Balear".

Tots els continguts els trobareu a https://web.conselldemallorca.cat/educacio-ambiental

Les xarxes del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient són: Twitter, @MediAmbientMca; i Instagram @mediambientmca.

Vídeos

Què feim amb els residus?