Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El conseller Bernardí Coll inaugura la jornada de debat «Un any de l’entrada en vigor de la Llei d’activitats»

El conseller Bernardí Coll inaugura la jornada de debat «Un any de l’entrada en vigor de la Llei d’activitats»

(24/04/2015)

La jornada s’adreça principalment als secretaris municipals així com als tècnics responsables de tramitar aquests tipus d’expedients als ajuntaments

El conseller de Cooperació Local,  Bernardí Coll, ha inaugurat avui  la jornada de debat «Un any de l’entrada en vigor de la Llei d’ativitats», un curs organitzat pel Consell de Mallorca  en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local a les Illes Balears, el qual ha estat representat per Yolanda Anguera, presidenta territorial de l'entitat . El director insular de Cooperació i Suport Municipal, Martí Torres, també hi ha estat present.

 

La jornada s’ha adreçat principalment als secretaris municipals així com als tècnics responsables de tramitar aquests tipus d’expedients als ajuntaments, i ha comptat amb ponents de varis municipis de l'illa. Marc Gradaille, cap del Servei d'Activitats del Consell de Mallorca, ha estat el moderador. 

 

L’objectiu de la jornada  ha estat posar en comú els problemes que s’han suscitat des del punt de vista de les diferents administracions implicades a l’hora d’aplicar la Llei esmentada quan ja ha transcorregut més d’un any de  la seva entrada en vigor.