Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El món de l’Arxiduc sedueix el públic mallorquí

El món de l’Arxiduc sedueix el públic mallorquí

(20/10/2017)

Massiva assistència a "La nit de Catalina Homar" i a "Les darreres paraules", les dues produccions pròpies del Teatre Principal de Palma que comencen ara la seva gira.

El públic mallorquí ha respost massivament a la doble proposta del Teatre Principal dedicada al món de l’Arxiduc Lluís Salvador amb les produccions pròpies La nit de Catalina Homar, de José Carlos Llop, i Les darreres paraules, de Carme Riera.

 

La reacció del públic ha estat altament satisfactòria i prop de 2.600 persones han assistit a alguna de les representacions d’ambdós títols. La nit de Catalina Homar ha comptat amb 1.885 espectadors repartits en les quatre funcions que es representaren els dies 6, 7 13 i 14 d’octubre. Per la seva part, 700 espectadors han vist Les darreres paraules en les quatre funcions -més una funció extra que es va programar- que s’han fet d’aquest muntatge els dies 12, 13, 14, 19 i 20 d’octubre.

 

Ara, ambdues produccions del Teatre Principal han iniciat una gira que portarà als dos títols per diversos teatres de les Illes Balears i, en els propers mesos, a teatres de Catalunya.

 

Gira per Mallorca

En el cas de Les darreres paraules, aquesta producció ja ha visitat el Teatre Sa Societat de Calvià el passat 15 d’octubre. El dia 21 es representa al Teatre de Manacor; el 22 a Capdepera; i el 27 al Teatre Principal de Maó. Per al 2108, està previst que es representi a l’Auditori de sa Màniga de Cala Millor.

 

Dins el 2018 està previst que els dos títols es puguin veure com a programa doble al Teatre Principal de València, al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona i al festival Temporada Alta de Girona, en dates encara per concretar.

 

Cal recordar que La nit de Catalina Homar és una producció pròpia del Teatre Principal de Palma, un monòleg de José Carlos Llop interpretat per Catalina Solivellas amb direcció de Rafel Lladó; mentre que Les darreres paraules és una obra de Carme Riera, basada en la novel·la del mateix títol amb el qual l’escriptora mallorquina va guanyar el premi Sant Joan 2016, dirigida per Rafel Duran i interpretada per Andreu Benito i Josep Orfila.

 

Aquest èxit se suma al ja aconseguit amb la primera coproducció del Teatre Principal #Comviure, estrenada el passat 16 de setembre, que va exhaurir les seves entrades a totes les set funcions que es va programar.