Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Patronat del Teatre Principal aprova el Pla d’activitats amb el vistiplau del sector

El Patronat del Teatre Principal aprova el Pla d’activitats amb el vistiplau del sector

(13/12/2021)

A partir de la propera òpera, els membres del Cor tendran un contracte

El Patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma ha aprovat avui matí el pressupost per a 2022, la programació del primer semestre de 2022, i el Pla d’activitats, entre altres punts. El pressupost per a 2022 aprovat pel Patronat és de 6.000.000 d’euros, és a dir, 400.000 euros més que el pressupost de 2021. Amb aquest increment, el Teatre Principal consolidarà llocs de feina, internalitzarà serveis i regularitzarà l’activitat del Cor.

Un altre dels punts que el patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma ha tractat avui ha estat el pla d’activitats, un full de ruta treballat amb el consell assessor tècnic, on hi ha representat tot el sector de les arts escèniques de Mallorca. A més, s’ha aprovat la incorporació de dos membres més al consell assessor tècnic, l’artista i cantant Miquela Lladó, que compta amb una llarga trajectòria en el món de la música popular, i Josep Antoni Mendiola, crític i escriptor i gran coneixedor del món escènic a Mallorca.

D’aquesta manera, també s’ha donat compte al Patronat que a partir d’ara se signarà un contracte amb els membres del Cor del Teatre Principal que cobrirà tant les actuacions com els assajos. Així mateix, es regularà l’activitat dins el teatre que afecta des dels horaris fins a les assegurances. Així, a la propera òpera, Un ballo in maschera, que s’estrenarà el 27 de febrer, els membres del Cor del Teatre Principal actuaran i assajaran amb contracte i assegurança per primera vegada. Cal recordar que la regularització de les activitats del Cor era una aspiració llargament demanada per la formació coral.

Cal destacar també que tots els membres del Patronat, que reuneix representants de tots els partits polítics que prenen part del Consell de Mallorca, han volgut felicitar la direcció del Teatre Principal per la programació i l’activitat desplegada fins ara.