Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, es reuneix amb representants del tercer sector.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, es reuneix amb representants del tercer sector.

(04/08/2015)

S'han reunit aquest matí en audiència, on han acompanyat al president durant la trobada la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta del Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i els consellers Javier de Juan i Apolonia Miralles, vicepresident primer i vicepresidenta segona del IMAS, respectivament.

Per part de la Plataforma del Tercer Sector han assistit a l'audiència el seu president, Josep Falcó, acompanyat per Aurora Bonet (Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat), Carme Muñoz (EAPN), Sonia Castro (Feaps), Mari Carmen Soler (ONCE) i Colau Terrassa i Alessandro Marinelli, representants de PREDIF.
La plataforma ha exposat les seves principals demandes i propostes. Han exigit a la corporació insular una major coordinació entre totes les institucions i que s'avancés cap a una major participació i transparència. El president del Consell, Miquel Ensenyat, va explicar que els propers passos del Consell estan encaminats precisament a una millora d'aquests àmbits. A més, també ressalta que la transferència de competències que s'efectuarà per donar compliment a l'estatut d'autonomia podria facilitar els tràmits de diverses actuacions. “Si el IMAS assumeix més competències, es podrà treballar millor i de manera més coordinada i les entitats no hauran d'anar d'una oficina a una altra”, ha apuntat Ensenyat.
Aquesta trobada s'emmarca en la ronda de contactes que el president del Consell està desenvolupant amb diverses entitats de caràcter social.