Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal allarga la suspensió de la programació fins al 25 d’abril

El Teatre Principal allarga la suspensió de la programació fins al 25 d’abril

(24/03/2020)

S’ajorna l’estrena de Clitemnestra i no es fa l’òpera Lucia di Lammermoor

El Teatre Principal de Palma, davant la crisi sanitària provocada pel Covid-19, ha allargat la suspensió de la programació fins al 25 d’abril, en lloc de fins al 27 de març com estava previst fins ara.

D’aquesta manera, l’estrena de la producció Clitemnestra, la casa dels noms, de Colm Toibin, amb direcció d’Agustí Villaronga, prevista per al 27 de març queda ajornada fins a una nova data, que s’anunciarà oportunament.

La pròrroga de la suspensió també afecta l’espectacle familiar Papel, el concert de Marala Trio, Dolça Sodoma meva d’Enka Alonso, el concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca i l’espectacle infantil Polzet.

El Memorial de Setmana Santa, de Blai Bonet, interpretat per Toni Gomila, que estava previst per al divendres 9 d’abril, s’oferirà en streaming des dels canals de Youtube de la Fundació Mallorca Literària i del Teatre Principal.

Des del Teatre Principal, s’està treballant perquè aquests títols es puguin incloure en la programació 2020-2021.

Un altre dels títols que tampoc no es podrà representar és Lucia di Lammermoor, previst per als dies 26 i 29 d’abril i per a l’1 i 3 de maig, dins la 34 Temporada d’Òpera. Malauradament, aquesta òpera queda definitivament suspesa.

Les persones que tenguin entrades per a qualsevol d’aquests espectacles poden recuperar-ne l’import a través del web www.teatreprincipal.com o directament a la taquilla del Teatre Principal, quan la situació d’alerta sanitària ho permeti.

D’altra banda, i amb l’objectiu de fer arribar la cultura a casa aquests dies de confinament, el Teatre Principal posa a disposició del públic produccions de temporades anteriors. Així, el pròxim cap de setmana estarà disponible en el canal de Youtube del Teatre La comèdia dels errors, de Shakespeare, una producció del Principal que Pitus Fernández va dirigir el març de 2014, en un enregistrament de Jaume Carrió.