Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Expedia lliura a l'IMAS roba de llit, mantes i altres materials per als centres de la Xarxa d'Inserció Social

Expedia lliura a l'IMAS roba de llit, mantes i altres materials per als centres de la Xarxa d'Inserció Social

(21/10/2016)

L'agència de viatges online ha recollit més de 1.700 tovalloles, 300 jocs de llençols i 500 mantes a diferents hotels amb els quals treballa a Mallorca.

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), ha rebut aquest migdia un lot de material que la delegació mallorquina de l'agència online de viatges nord-americana Expedia, ha recollit als diferents hotels amb els quals treballa a l'Illa, en el marc de la seva iniciativa solidària “day of caring”. Tot  el material, principalment roba de llit, ha estat lliurat a l'IMAS, per a repartir-lo als centres d'acollida de la Xarxa d'Inserció Social.

 

En concret s'han recollit 1.700 tovalloles, 540 mantes, 300 jocs de llençols, 100 cobrellits, 100 coixins, 300 coixineres i 38 edredons.

 

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, s'ha desplaçat fins a Ca l'Ardiaca on al llarg del dia d'avui s'ha fet efectiu el lliurament de tot el material i ha agraït els treballadors de l'agència la seva tasca en la recollida i lliurament. Puigserver ha explicat que una vegada classificat tot el material, aquest es repartirà entre els centres de la xarxa d'Inclusió en funció de les necessitats de cada un dels recursos.

 

El “day of caring” és una iniciativa solidària que es duu a terme a diversos països que té com a principal objectiu col·laborar i ajudar de forma activa en les comunitats en les que Expedia te oficines instal·lades. Els treballadors de l’empresa duen a terme personalment i de forma voluntària una activitat social, que va des de la recaptació de doblers fins a iniciatives més concretes com la que s'ha dut a terme en aquest cas per tercer any consecutiu.