Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

IMAS i Gabinet Balear estudien possibles vies de col·laboració

IMAS i Gabinet Balear estudien possibles vies de col·laboració

(04/10/2016)

La consellera Margalida Puigserver s'ha reunit aquest matí amb l'entitat especialitzada en inserció laboral de persones amb discapacitat.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb el director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo, s'ha reunit aquest migdia amb Esther Las Payá, tècnica de projectes socials del centre especial de feina Gabinet Balear, entitat especialitzada en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

 

Gabinet Balear és un centre especial de feina, adscrit a l'empresa angel24, que aposta per impulsar la responsabilitat social corporativa i que compta amb més de 50 professionals de diferents sectors com logística, digitalització o dades i documentació.

 

El projecte es posà en marxa per facilitar la integració social de les persones amb discapacitat i facilitar el compliment la Llei General de Discapacitat que estableix que s'han de reservar una quota del 2% de la plantilla en el cas de l'empresa privada i un 5% en el cas de les administracions públiques per a persones amb discapacitat.

 

Tant la consellera com el director insular s'han mostrat molt interessats en el projecte i s'han compromès a estudiar possibles futures vies de col·laboració.