Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Jornada de feina dels educadors de les Llars del menor de l'IMAS per implantar un nou model de feina

Jornada de feina dels educadors de les Llars del menor de l'IMAS per implantar un nou model de feina

(13/05/2016)

La reunió s'ha dut a terme a Raixa per tal d'analitzar d'una manera intensa les possibles millores i dificultats de la seva tasca.

Els educadors i educadores que treballen a les Llars del menor de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) han dut a terme una jornada de treball a Raixa per estudiar les dificultats i les possibles millores que es poden dur a terme en la seva feina per tal de millorar el servei.

 

Aquesta trobada forma part de les diferents sessions que des de l'àrea de Menors i Família s'han programat per implantar un model de treball que fomenti la implicació de tots els treballadors de l'àrea en els diferents programes que es duen a terme des de l'àrea de menors. La roda de sessions va començar el mes d'abril amb tots els administratius de l'àrea.

 

L'objectiu d'aquesta jornada amb els educadors és el mateix, estudiar la implantació d'un nou model de treball transversal, motivar-los i implicar-los en la posada en marxa de les noves iniciatives que es duguin a terme per garantir el benestar dels menors a Mallorca. A la jornada també hi ha participat una experta en coaching per dinamitzar la sessió.