Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L’espectacle infantil Refugi, de Clownidoscopio, a l’abast de tothom

L’espectacle infantil Refugi, de Clownidoscopio, a l’abast de tothom

(17/04/2020)

El Principal ofereix aquesta producció de la temporada passada

El Teatre Principal posarà a l’abast de tothom la producció teatral Refugi, de la companyia eivissenca Clownidoscopio, un espectacle per a tota la família i especialment adreçat als més petits de la casa.

Refugi estarà disponible a partir d’avui al canal de Youtube del Teatre Principal i també s’hi podrà accedir des de l’Arxiu de produccions del web www.teatreprincipal.com.

Amb Refugi, el duet format per David Novell i Monma Mingot usa els ingredients que dominen més bé: lirisme, ingeni i jovialitat, amb les tècniques de clown més acurades, per fer una mirada aguda, delicada i intensa cap a les relacions humanes.

Aquesta producció es va estrenar el novembre de 2018 amb un aclaparador èxit de públic que va omplir totes les funcions de la Sala Petita.

El muntatge va ser possible gràcies a la col·laboració d’institucions de totes les Balears, com el Teatre Principal de Palma, el Teatre Principal de Maó, Sa Xerxade Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) i Clownidoscopio Teatre, amb la col·laboració de Ajuntament de Santa Eulàriades Riu, el Consell d’Eivissa i el Limfjordsteatret, de Dinamarca.