Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS posa en marxa el projecte Raixa, un programa mixt d'ocupació i formació

L'IMAS posa en marxa el projecte Raixa, un programa mixt d'ocupació i formació

(12/07/2017)

Deu persones han estat contractades per participar en aquesta iniciativa , finançada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social amb la participació del SOIB.

L'àrea de Persones amb Discapacitat de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), des de la secció d'iniciatives sociolaborals, posà en marxa el passat mes de març el projecte Raixa, un programa mixt d'ocupació i i formació per a persones de més de 30 anys, que compta amb el finançament del ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i la col·laboració del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

 

Un total de deu persones han estat contractades per a participar en el programa, que finalitza el proper mes de desembre i que es desenvolupa a la finca pública de Raixa. Aquest projecte té com a principals objectius millorar l'ocupabilitat de les persones amb discapacitat mitjançant la millora i adquisició de competències laborals, així com recuperar els espais agrícoles de la finca i intervenir en el manteniment dels seus jardins.

 

En aquest sentit, les intervencions més destacades es duen a terme a l'hort dels fruiters antics i a l'hort de les cases. Així mateix, es treballa també en el cultiu de la flora autòctona i en la rehabilitació i manteniment d'una part dels emblemàtics jardins de la finca.