Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'IMAS renova el conveni amb els ajuntaments de Binissalem i Alarò per als habitatges tutelats per a Gent Gran

L'IMAS renova el conveni amb els ajuntaments de Binissalem i Alarò per als habitatges tutelats per a Gent Gran

(01/09/2015)

La institució insular inverteix quasi 45.000€ per al manteniment d'aquest servei.

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), ha renovat el conveni que es signa anualment amb els municipis de Binissalem i Alarò per al manteniment del servei de pisos tutelats per a persones majors del que disposen ambdós municipis.

 

En concret, l'IMAS inverteix un total de 44.716,69€ pel manteniment de les places, 10 en el cas de Binissalem i 9 en el d'Alaró, d'habitatge tutelat destinat a la gent gran de cada un dels municipis D'aquesta manera, s'inverteixen 23.535,10€ per al servei que es dóna a Binissalem i 21.181,59€.   al municipi d'Alaró.

 

L’objectiu d’aquests habitatges tutelats, adreçats a persones majors de 60 anys que poden fer per elles mateixes les activitats diàries, és el de retardar tot el possible el seu ingrés en una residència, a més de promoure la solidaritat i l’ajuda mútua entre els residents dels pisos, potenciar-ne l’autonomia i facilitar el seu benestar, tant físic com emocional.

 

Per donar suport als usuaris dels pisos tutelats un treballador social s’ocupa de la supervisió, l’organització, la coordinació i el seguiment d’aquestes persones. A més, un treballador familiar s’encarrega del manteniment dels habitatges, de la compra, de la neteja de la roba i d’organitzar les tasques domèstiques.