Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La BCA trasllada a les xarxes socials les seves «Xerrades a la biblioteca»

La BCA trasllada a les xarxes socials les seves «Xerrades a la biblioteca»

(26/05/2020)

Es tracta d’un cicle de conferències organitzades per la Biblioteca de Cultura Artesana i relacionades amb el seu fons.

La Biblioteca de Cultura Artesana ha adaptat el cicle de conferències «Xerrades a la biblioteca» perquè es pugui iniciar a les xarxes socials. Es tracta de quatre xerrades de temàtica variada i relacionades amb el fons de la biblioteca. Així, la primera xerrada, «Canvi climàtic: passat, present i futur», a càrrec del meteoròleg Joan Barceló, s’emetrà en directe el pròxim dijous 4 de juny, a les 18.30 h, a través del perfil de Facebook de la BCA i del canal de YouTube de la biblioteca.

El cicle complet consta de quatre conferències sobre temes d’actualitat, cultura popular i tradicions i preveu les xerrades següents: «Canvi climàtic: passat, present i futur», a càrrec de Joan Barceló; «Història de la cuina mallorquina», de Miquel Vicens, Calent; «Mitologia i astronomia», d’Antoni Janer Torrens; «La roda de l’any festa a festa», de Caterina Valriu. Per complementar l’activitat, la biblioteca elaborarà i oferirà als participants diferent material informatiu, com ara bibliografia, guies de lectura o centres d’interès, relacionat amb la temàtica de cada conferència.

De moment s’han traslladat a les xarxes socials les dues primeres, per als dies 4 i 18 de juny, a l’espera de saber si serà possible fer-les de manera presencial en les dates que estan previstes i, en aquest cas, en quines condicions.

«Xerrades a la biblioteca» forma part de tota una sèrie d’activitats que organitza la Biblioteca de Cultura Artesana durant tot l’any, amb l’objectiu de fomentar la lectura i difondre’n el fons. A més, amb iniciatives com aquesta també s’ofereix un espai de relació i creació on compartir opinions i experiències per a persones usuàries habituals, alhora que s’obre a públics nous.