Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Biblioteca de Cultura Artesana treu la lectura al jardí de la Misericòrdia

La Biblioteca de Cultura Artesana treu la lectura al jardí de la Misericòrdia

(04/07/2017)

La BCA posa en marxa el projecte Bibliojardí, que consisteix a treure el servei de consulta en sala al jardí del Centre Cultural la Misericòrdia durant els mesos d’estiu. Amb aquest objectiu s’han creat dos espais: una zona infantil i una altra per a adults on es poden consultar la premsa, les revistes, els llibres i també connectar-se a la xarxa Wi-Fi.

Potenciar la biblioteca pública com a lloc de trobada i de relació social. Amb aquest objectiu neix el projecte Bibliojardí que la Biblioteca de Cultura Artesana (BCA), ubicada a la Misericòrdia, ha posat en marxa des d’aquest dilluns passat i que està previst que s’allargui durant els mesos d’estiu —del 3 de juliol al 15 de setembre.

 

Es tracta de dos espais de consulta que habitualment es duen a terme en sala, però que ara s’han ubicat al jardí del Centre Cultural la Misericòrdia, amb l’objectiu que les persones usuàries puguin gaudir en un espai exterior de la consulta de premsa, revistes, llibres i puguin connectar-se a la xarxa Wi-Fi de què disposa la BCA. L’únic requisit és disposar del carnet de la BCA o d’alguna altra biblioteca municipal. S’han ubicat dues zones: una per a adults i una altra zona infantil, amb mobiliari de jardí.

 

El projecte respon a una visió actual de la biblioteca, a una reformulació d’aquest servei centrada en l’usuari i les seves demandes, així com en una nova concepció dels espais de la biblioteca com a espais lúdics, de treball en grup i d’aprenentatge. 

 

Bibiojardí permet aprofitar la zona del jardí per oferir els serveis de la biblioteca en un ambient diferent, còmode i agradable, diversificar espais d’atenció i oferir, durant els mesos d’estiu, un espai infantil propi.

 

L’horari d’accés a aquest servei és de dilluns a dijous, de 9.00 a 20.30 hores, i els divendres, de 9 hores a 13 hores.