Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Casa Museu Llorenç Villalonga, escenari de la presentació de la 51a Festa des Vermar i seu de l’exposició “La paraula pintada”, de Joan Bennassar

La Casa Museu Llorenç Villalonga, escenari de la presentació de la 51a Festa des Vermar i seu de l’exposició “La paraula pintada”, de Joan Bennassar

(10/09/2015)

El vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles ha participat aquest dimecres en l’acte de presentació de la 51ª Festa des Vermar, celebrada a la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, a Binissalem. També ha estat present a la inauguració de l’exposició de Joan Bennassar, “La paraula pintada”.

Francesc Miralles va coincidir a l’acte de presentació de la Festa des Vermar amb el batle de Binissalem, Jeroni Salom, representants de les diferents forces polítiques del consistori i amb el president de la Denominació d’Origen Binissalem, Jose Luis Roses. La trobada, tret de sortida d'unes festes que es perllongaran fins el darrer diumenge de setembre, va comptar amb la presència, com és tradició, dels vermadors i vermadores.

Acte seguit, el vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles, va assistir a la inauguració de l’exposició de Joan Bennassar “La paraula pintada”, on l’artista reinterpreta l’obra literària d’escriptors de tots els temps. L’exposició es podrà visitar a la Casa Museu Llorenç Villalonga fins el 8 de novembre.