Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera Catalina Soler lliura els diplomes dels tallers ocupacionals que s’han dut a terme a la finca de Son Amer

La consellera Catalina Soler lliura els diplomes dels tallers ocupacionals que s’han dut a terme a la finca de Son Amer

(19/05/2015)

Un total de 20 persones, majors de 25 anys en situació d’atur, han rebut formació teòrica i pràctica durant mig any en activitats auxiliars en agricultura i en conservació i millora de forests

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, ha assistit avui a l’acte de clausura dels dos tallers de formació ocupacional impulsats pel Consell de Mallorca, que s’han realitzat a la finca de Son Amer.

Els tallers, que han tengut una durada de mig any, han format un total de 20 persones, majors de 25 anys, en situació d’atur, en activitats auxiliars en agricultura i en conservació i millora de forests. Durant les 960 hores de durada dels tallers, els treballadors-alumnes han rebut formació teòrica i pràctica amb les accions dissenyades i coordinades pels mestres dels tallers.

L’acte ha començat amb la visita a les actuacions fetes en el marc d’aquests programes, que s’han centrat principalment en el manteniment i la millora dels terrenys forestals i agrícoles a la zona de l’ermita i del molí de Son Amer, la reforestació i la conservació d’oliverars i fruiters, la recuperació dels terrenys i la millora dels camins a les zones esmentades, i també s'han dut a terme tasques agrícoles com la plantació d’un hort ecològic i la instal·lació d’un sistema de reg.

La consellera Catalina Soler, juntament amb la directora insular de Medi Ambient, Margalida Pocoví, i el batle d’Escorca, Antoni Solivelles, han estat els encarregats de lliurar els diplomes acreditatius als alumnes.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pla de formació i ocupació del SOIB, que té per objecte millorar la formació de les persones desocupades i, per tant, augmentar-ne la probabilitat d’inserció en el mercat laboral. Paral·lelament, els tallers tenen com a finalitat contribuir a la conservació de la serra de Tramuntana com a patrimoni de la humanitat de la UNESCO.