Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La direcció insular d’Esports posa els seus programes d’esport base i de salut a l’abast de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS)

La direcció insular d’Esports posa els seus programes d’esport base i de salut a l’abast de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS)

(31/08/2015)

Margalida Portells, directora insular d’Esports, trasllada als responsables de l’IMAS la voluntat de facilitar a nins i nines en risc d’exclusió social l’accès als programes del Servei d’Esport Base, així com propostes per fomentar la salut i l’activitat física a les residències.

La trobada, mantinguda avui matí, ha reunit al voltant de la taula a la directora insular d’Esports, Margalida Portells i el cap de servei d’Esport Base, Miquel Roca, amb la presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, el vicepresident de l’IMAS, Javier de Juan i la directora insular d’Inclusió Social, Caterina Mas.

Els responsables d’esports del Consell han traslladat a l’IMAS la intenció d’obrir les portes dels seus serveis a cada vegada més col·lectius, potenciant la vessant social dels seus projectes. S’ha proposat, d’una banda, facilitar a les entitats que fan feina amb nins i nines en risc d’exclusió social la participació en els programes del Servei d’Esport Base. Això es podria fer incorporant aquestes entitats a les programacions esportives comarcals juntament amb la resta d’entitats de Mallorca o dissenyant activitats de promoció de l’activitat física específica per a elles dins l’àmbit de treball de l’IMAS.

Una altra possible línia de feina consisteix a dinamitzar activitats per fomentar la salut i l’activitat física a les residències que depenen de l’IMAS dissenyant, per exemple, un circuit d’activitats fixes anuals. Durant la reunió també s’ha parlat de difondre el catàleg de serveis, activitats i programes que ofereix la direcció insular d’Esports entre el teixit associatiu que treballa amb l’IMAS.