Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La pel•lícula nominada als Goya, Tarde para la ira, dissabte al Teatre Principal

La pel•lícula nominada als Goya, Tarde para la ira, dissabte al Teatre Principal

(10/01/2017)

La Fundació Mallorca Turisme col•labora amb la projecció de Tarde para la ira en el cicle sobre les pel•lícules nominades als Premis Goya. La pel•lícula es podrà veure el dissabte, 14 de gener, a les 19 hores al Teatre Principal. L’entrada és gratuïta.

Tarde para la ira, del director novell Raúl Arévalo, es podrà veure dissabte que ve, dia 14, a les 19 hores al Teatre Principal de Palma. Les entrades són gratuïtes i es poden aconseguir a la web del Teatre Principal (https://teatreprincipal.koobin.com/?id_tipo_evento=6). Aquesta projecció s’engloba dins el cicle Gas Natural Fenosa de cinema itinerant Premis Goya 2017 i compta amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Turisme (Mallorca Film Commission) i està organitzada per l'Acadèmia del Cinema i l'empresa privada Gas Natural Fenosa.

Abans de la projecció, el protagonista del llargmetratge, Luis Callejo, presentarà la pel·lícula. Callejo està nominat al Goya com a Millor Actor Protagonista i ha participat en altres pel·lícules conegudes com Kiki, el amor se hace; Princesas o Palmeras en la nieve, entre d’altres. 

És una aposta més que fa el Consell de Mallorca per promoure Mallorca en l’àmbit cinematogràfic. La Mallorca Film Commission ja fa uns mesos que s’ha tornat a reactivar i forma part de la Fundació Mallorca Turisme. El seu principal objectiu és convertir l’illa en un plató cinematogràfic i fomentar el sector audiovisual de Mallorca.

La pel·lícula, que es podrà veure de forma gratuïta, compta amb 11 nominacions a la 31a edició dels Premis Goya que s’atorgaran el 4 de febrer a Madrid. És la segona pel·lícula amb més nominacions, empatada amb El hombre de las mil caras. Entre les categories a les quals opta, destaquen Millor Pel·lícula i Millor Direcció Novella.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Acadèmia de Cine i Gas Natural Fenosa. La primera aturada del cicle serà Mallorca i, després, recorrerà altres indrets de la geografia espanyola com Bilbao, Múrcia i Tenerife, entre d’altres llocs. Aquest cicle es du a terme des del 2013 i ja hi han participat més de 40.000 espectadors de les 70 ciutats on ha passat.