Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La rotonda de Camp de Mar estarà operativa aquest dijous, una setmana abans del previst

La rotonda de Camp de Mar estarà operativa aquest dijous, una setmana abans del previst

(03/05/2022)

Dilluns que ve, 9 de maig, s’avançarà una hora el tancament del túnel de Son Vic, que romandrà obert de 6:30 del matí a 21 hores del vespre.

El Departament de Mobilitat i Infraestructures ha informat que la rotonda de Camp de Mar estarà operativa aquest dijous, una setmana abans del previst. El Consell de Mallorca també ha informat que dilluns que ve, 9 de maig, s’avançarà una hora el tancament del túnel de Son Vic. El túnel esmentat continuarà obert en horari diürn, però el tall de la nit s’avançarà en una hora, de les 22 a les 21 hores. Tant per al rendiment òptim de les obres de millora, com per poder mantenir el pla de feina i compromís amb la ciutadania de tenir els túnels operatius les 24 hores a partir de la darrera setmana de juny.  

Iván Sevillano, conseller de Mobilitat i Infraestructures, ha explicat que «estam complint i millorant els terminis establerts per a les obres de millora dels túnels de Peguera i ho materialitzam amb l’obertura, una setmana abans, de la rotonda de Camp de Mar». A més, el conseller ha afegit que «estam molt satisfets de poder veure el bon avançament d’aquestes obres. Unes obres, que com ja és sabut, feia molts d’anys que s’esperaven i aviat seran una realitat. Complim i feim feina per la gent». 

A més, el conseller Iván Sevillano ha valorat molt positivament els resultats de les noves mesures de trànsit implementades, que mantenen oberts els dos carrils del túnel de Son Vic durant el dia i tancats, només de nit, la qual cosa ha eliminat retencions de trànsit. «Aquestes obres són un exemple de política propera i transparent, durant tot el procés ens hem reunit amb el teixit empresarial i associatiu d’Andratx i Peguera, amb l’objectiu principal d’escoltar les seves propostes i perjudicar el menys possible a la ciutadania». «Estam molt orgullosos d’haver dut a terme aquestes reunions de seguiment i coordinació amb veïns i veïnes de Peguera i Andratx, creiem que aquesta és la forma de fer política», ha afegit el conseller Sevillano. 

Segons el Departament de Mobilitat i Infraestructures, el túnel de Son Vic obrirà de dia de 6:30 a 21 hores. D’acord amb els terminis establerts, el túnel de Son Vic romandrà totalment obert, de dia i de nit, a partir del 30 de juny fins al 2 de novembre.