Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb UNICEF per començar a establir línies de col·laboració

Margalida Puigserver es reuneix amb UNICEF per començar a establir línies de col·laboració

(13/08/2015)

Des de l'IMAS es vol treballar al màxim per impulsar iniciatives en favor del benestar del menor.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la vicepresidenta de l'IMAS, Apolònia Miralles i la directora insular de Protecció al Menor i Atenció a la Família, Beatriz Morales, s'ha reunit avui amb la presidenta d'UNICEF Comitè Balears Raquel Pérez i la seva coordinadora Silvia Casanovas a la seu de l'IMAS.

 

L'objectiu de la reunió era conèixer amb major profunditat alguns dels programes que UNICEF duu a terme a les Illes Balears per tal d'estudiar la manera de col·laborar conjuntament amb noves iniciatives o propostes.

 

En aquest sentit, des d'UNICEF els han presentat les conclusions del seu informe sobre la situació de la infància a les Balears, així com el full de ruta del pacte balear per a la infància i la intenció d'UNICEF Balears de desenvolupar plenament a Mallorca el projecte municipal “Ciutats Amigues de la Infància”.

 

La consellera Margalida Puigserver s'ha mostrat molt satisfeta amb el contingut de la reunió i ha mostrat la seva predisposició a establir des de l'IMAS línies de col·laboració amb aquesta organització.