Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat assisteix a la trobada nadalenca de la Federació de Centres i Cases Regionals a Balears

Miquel Ensenyat assisteix a la trobada nadalenca de la Federació de Centres i Cases Regionals a Balears

(15/12/2015)

El president del Consell de Mallorca ha destacat que “els centres i les cases regionals reflecteixen una part fonamental de l’esperit de Mallorca”.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assistit avui al festival de Nadal de la Federació de Centres i Cases Regionals a Balears. Durant l’acte, celebrat al Trui Teatre i al qual hi han assistit unes 600 persones, Ensenyat ha destacat que “els centres i les cases regionals reflecteixen una part fonamental de l’esperit de Mallorca”.

 

En aquest sentit, el president de la institució insular ha manifestat que “la mallorquinitat no ve del lloc de naixement, sinó de la voluntat de ser mallorquí i gaudir d’aquesta terra i d’aquesta cultura”.

 

Per la seva part, el president de la Federació de Centres i Cases Regionals a Balears, José Martínez, ha assegurat que “totes les persones que formam part dels Centres i Cases Regionals som mallorquins nascuts a fora”.

 

A la trobada hi han participat un total de vuit grups de les cases regionals de Murcia, Andalusia, Aragó, Menorca, Canàries, Castella - la Manxa, Cantàbria i Extremadura.