Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Nova edició d’El Jardí Màgic a La Misericòrdia

Nova edició d’El Jardí Màgic a La Misericòrdia

(23/03/2018)

Demà dissabte, 24 de març, s’inaugura El Jardí Màgic, un programa quinzenal d’activitats pensats per a un públic familiar i infantil, que enguany arriba a la cinquena edició. Una iniciativa impulsada del del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca que durà als jardins de La Misericòrdia de Palma una desena d’espectacles de companyies teatrals mallorquines fins al mes de novembre.

Art de carrer, teatre, música, dansa i contacontes posaran dos dissabtes al mes la seva màgia i la seva paraula a disposició de tots els infants que vulguin participar en aquesta nova edició d’El Jardí Màgic 2018. Un cicle dirigit als més menuts de la casa, que ja ha arribat a més de 4.500 espectadors durant aquests cinc anys de vida.

 

La Companyia Spaguetti será demà l’encarregada d’iniciar el programa d’activitats amb l'espectacle “Spaguetti gourmet”. Una animació infantil en què els quatre protagonistes cantaran, ballaran, faran música i aconseguiran que la funció es converteixi en una festa esbojarrada inoblidable. 

 

La programació s’estendrà al llarg de sis mesos, fins al 24 de novembre, i només s’interromprà durant els mesos d'estiu. Les companyies teatrals Volemvolem, el Circ Bover, Vol a 3, Myotragus teatre, Arsis produccions musicals, companyia Na Maia, Centimets teatre i l’Associació CULTUR UP conformen el cartell d’enguany.

 

Amb El Jardí Màgic es consolida una oferta estable per al públic familiar al Centre Cultural la Misericòrdia que, a més posar en contacte nins i nines amb les arts escèniques també treballa de manera especial el foment de la lectura.

 

Trobareu més informació de les activitats programades a www.conselldemallorca.net/jardimagic i a www.culturamallorca.cat

Adjuntam cartell de la programació del Jardí Màgic 2018.