Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Press trip per promocionar Mallorca en el mercat nord-americà

Press trip per promocionar Mallorca en el mercat nord-americà

(06/04/2022)

És una de les actuacions del Consell per donar a conèixer l’illa als Estats Units, amb vista a la nova connexió aèria directa Nova York-Palma.

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Transició, Turisme i Esports, està desenvolupant una estratègia promocional centrada en el mercat nord-americà, amb l’objectiu d’obrir nous mercats i consolidar una industria turística més desestacionalitzada, sostenible i diversificada. Així, al llarg d’aquesta setmana s’està duent a terme un press trip (viatge de premsa) amb set periodistes de viatges procedents de diferents punts dels Estats Units per tal de donar-los a conèixer les diferents propostes turístiques de Mallorca.

Aquests professionals de la comunicació estan coneixent de primera mà els productes prèmium, esportiu, gastronòmic i de natura de l’illa. Se’ls ha dissenyat una agenda completa: visites a Palma, a diferents pobles de l’illa, i a alguns mercats tradicionals, i participació en tallers gastronòmics. Els integrants del press trip són a Mallorca des del dilluns fins al divendres d’aquesta setmana. 

Aquest viatge de premsa s’ha coordinat amb les oficines de Turespaña a Nova York, Chicago i Miami. Els comunicadors són tots experts en periodisme de viatges, i alguns d’ells són membres actius de la Society of American Travel Writers. Entre altres mitjans, la seva feina té repercussió a mitjans de comunicació de gran difusió als Estats Units com ara Forbes, CNN o National Geographic.

Cal recordar que l’illa comptarà a partir del mes de juny amb connexió directa Palma-Nova York a través de la línia aèria United Airlines. Per tant, s’ha organitzat aquest viatge de premsa per aprofitar la nova connectivitat i captar turistes d’aquest mercat emissor. Així mateix i en aquest context, la setmana passada el Consell també va ser present a les jornades que va organitzar Turespaña a Miami per promoure Mallorca entre agents turístics nord-americans. També està previst fer un fam trip (viatge de familiarització de professionals turístics) amb agents nord-americans, altres viatges de premsa individuals i accions promocionals online en format workshop.