Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Reunió entre el conseller Andreu Serra i representants de la marca East Mallorca

Reunió entre el conseller Andreu Serra i representants de la marca East Mallorca

(17/12/2019)

El conseller executiu de Turisme i Esports, Andreu Serra, s’ha reunit amb representants d’East Mallorca, dintre de la seva ronda de reunions amb els representants del sector turístic de Mallorca. Precisament, East Mallorca és la marca que aglutina cinc municipis del Llevant (Manacor, Capdepera, Artà, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera) i que té com a objectiu unir els actius que ofereix cada un dels municipis per construir una oferta turística diversa i de qualitat, especialment en temporada baixa. 

El conseller Serra ha valorat molt positivament la iniciativa, ja que és “l’exemple perfecte de l’èxit de la col·laboració publicoprivada i, a més, la unió de cinc municipis tan potents aconsegueix més repercussió i força per promocionar l’oferta turística de l’illa de Mallorca”. 

Un dels principals projectes de la marca és el torneig internacional d'equips de futbol base masculí i femení, East Mallorca Cup. Durant la reunió, Andreu Serra i el secretari tècnic del Departament, Joan Gaspar, han explicat les possibilitats de col·laboració amb la institució insular, com poden ser els patrocinis, ja que es tracta d’una iniciativa que aposta pels productes turístics de més interès pel Consell de Mallorca, com ara l’esport i la natura. 

Per últim, Serra ha exposat les diferents iniciatives que es desenvoluparan per enfortir la promoció turística de Mallorca, com ara l’elaboració del primer Pla estratègic de promoció turística de Mallorca, pel qual es proposa la cooperació de tots els implicats, públics i privats. L’objectiu és unir esforços i projectar de manera conjunta una promoció de Mallorca com a destinació turística de qualitat i sostenible.

A la reunió hi han estat presents, per part d'East Mallorca, representants de les regidories de Turisme d'Artà (Maria Antònia Sureda), Sant Llorenç (Nicolau Bordal) i Son Servera (Margalida Vives) i el gerent del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar (José Marcial Rodríguez).