Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Selva estudia adherir-se a l’Agència de Disciplina Urbanística

Selva estudia adherir-se a l’Agència de Disciplina Urbanística

(22/07/2016)

El gerent de l’Agència de Disciplina Urbanística s’ha reunit amb el batle de Selva i altres regidors de la corporació per analitzar una possible adhesió del municipi a l’ADU.

El gerent de l’Agència de Disciplina Urbanística (ADU), Tomeu Tugores, s’ha desplaçat fins a l’Ajuntament de Selva per mantenir una reunió informativa amb el batle, Joan Rotger, i altres regidors de l’equip de govern i de l’oposició del municipi. Durant la trobada, Tugores ha explicat el funcionament de l’Agència i que suposa que un municipi cedeixi les competències de disciplina urbanística al Consell de Mallorca.

Aquesta reunió va ser sol·licitada per part de l’Ajuntament de Selva perquè estan valorant la possibilitat de que el municipi s’adhereixi a l’ADU. No obstant això, des del consistori han deixat clar que encara no hi ha cap decisió presa.

Si Selva decideix adherir-se a l’ADU, s’haurà d’aprovar un acord al Ple municipal. A continuació, es farà arribar l’acord a l’ADU perquè es comenci a redactar el conveni d’adhesió que haurà de ser aprovat pel Consell de Direcció de l’Agència de Disciplina Urbanística i, finalment, pel Ple del Consell de Mallorca.

Durant el darrer any, Artà, Felanitx i Mancor de la Vall s’han sumat a l’ADU. A dia d’avui, també hi ha tres municipis més que han aprovat l’adhesió als plens locals que són Alaró, Sóller i Santa Maria del Camí. En total, l’ADU està formada per 9 ajuntaments (Campanet, Puigpunyent, Algaida, Marratxí, Son Servera, Montuïri, Artà, Felanitx i Mancor de la Vall).