Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Tintín de s'Hort a les ordres del jockei Jaume Fluxà es proclama guanyador del Gran Premi Govern de les Illes Balears 2015

Tintín de s'Hort a les ordres del jockei Jaume Fluxà es proclama guanyador del Gran Premi Govern de les Illes Balears 2015

(03/03/2015)

La carrera ha comptat amb la presència d'autoritats de les institucions de les illes com la consellera de Medi Ambient Catalina Soler; el conseller de Salut de l'Executiu autonòmic, Martí Sansaloni i el tinent de batle de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, Fernando Gilet

Tintín de s'Hort a les ordres del jockei Jaume Fluxà s'ha proclamat guanyador del Gran Premi Govern de les Illes Balears 2015 que s'ha celebrat avui a l'hipòdrom de Son Pardo. El poltre de la quadra Seguí Martí ha marcat un temps d'1,16,1 i ha superat als seus rivals en els últims metres de l'arribada a meta. 

En segona i tercera posició han quedat Ulises TMS i Union Blai que han marcat un registre d'1.16.3 i 1.16.4 respectivament. 

 

La cursa, que s'ha disputat en el transcurs de la jornada de carreres Premium (PMU), s'emmarca en el programa d'actes commemoratius del Dia dels Illes Balears. La prova per a exemplars nacionals de tres i més anys ha repartit 8.550 euros en premis, sent d'aquesta manera la carrera amb millor dotació de la reunió hípica.

 

La prova ha comptat amb la presència d'autoritats de les institucions de les illes. Per part del Consell de Mallorca, ha assistit la consellera de Medi ambient, Catalina Soler, mentre que en representació del Govern balear i de l'Ajuntament de Palma hi han estat presents el conseller de Salut, Martí Sansaloni, i el tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet. També hi han estat presesnts els principals representants del sector del trot a Mallorca: Nicolau Gómez, president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca; Joan Llabata, president de la Federació Balear de Trot, entre d'altres.

 

En el marc de la reunió hípica premium també ha s'ha celebrat el Premi Illes Balears, amb 6.000 euros en premis, dirigida a productes internacionals de tres i més anys. En aquest cas, la victòria ha estat per Quarass Rose, que ha marcat un temps d'1.13.9. Per darrere, han creuat la línia de meta Quinito Chef i Quassia du Bon Air, amb un registre d'1.14.1 i 1.14.6, respectivament.