Presentació del projecte definitiu de millora de la variant Ma-15, al seu pas sobre el Torrent de Ses Planes, a Sant Llorenç i visita al municipi

Presentació del projecte definitiu de millora de la variant Ma-15, al seu pas sobre el Torrent de Ses Planes, a Sant Llorenç i visita al municipi

Presidenta
divendres, 17 de juny
10 hores

Punt de trobada: Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Plaça de l’Ajuntament, 1 ​​​​​​​

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el conseller de Mobilitat i Infraestructures Iván Sevillano, juntament amb la directora insular d'Infraestructures Olga Martínez, presenten aquest divendres a l'Ajuntament de Sant Llorenç el projecte definitiu de millora de la variant Ma-15, al seu pas sobre el Torrent de Ses Planes, en una reunió amb el batle, Josep Jaume Umbert. La reunió es durà a terme a l’Espai 36 (just darrera ajuntament), i els mitjans gràfics podran enregistrar imatges a l’inici. En acabar, es faran declaracions.

Posteriorment (11.30h aprox) la presidenta Cladera, acompanyada per la directora insular d’Esports, Marga Portells, visitarà el complex esportiu municipal, a on s’han duit a terme obres de millora finançades pel Consell.

En acabar (12,15h aprox), Cladera mantindrà una trobada amb joves comerciants del municipi i després es desplaçarà fins a Cala Millor per conèixer el projecte de modernització del centre peatonal (13.15h aprox). Allà també mantindrà una trobada amb representants del sector comercial de Cala Millor.