Previsions del Consell (14 d'octubre)

14-10-2019 / 00.00 h

Dilluns, 14 d'octubre

A les 09.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera visitarà el municipi de Porreres on es reunirà amb la batlessa, Sra. Francisca Mora, i els regidors de l'equip de govern. Acaba la reunió atendrà els mitjans de comunicació. La visita continuarà amb el següent programa:  visita d'un vial finançat pel Consell de Mallorca;  visita del polvorí que es convertirà en un centre d'interpretació o refugi; i  visita a la Cooperativa Agrícola de Porreres (Ajuntament de Porreres. Plaça de la Vila, 17)

A les 11.00 hores. El conseller Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en la roda de premsa de l'Evolution Mallorca International Film Festival al Rialto Living (carrer de Sant Feliu, 3, Palma).

A les 12.30 hores. La vicepresidenta i consellera  de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Patrimoni, Maria Pastor, presentaran en roda de premsa les novetats del Catàleg d’Activitats Culturals de Consell de Mallorca (Sala de premsa de La Misericòrdia)

A les 13.30 hores. La presidenta Catalina Cladera i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, signen amb els representants dels consistoris d’Artà, Capdepera, Sant Llorenç, Son Servera i Manacor els convenis de subvencions per cobrir les reparacions a infraestructures municipals derivades de les inundacions del 9 d’octubre de 2018. (Sala de juntes del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 19.00 hores. El conseller Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix al Foro Turismo+ 2019 al Club Diario de Mallorca (carrer Puerto Rico, 15, Palma).